PSG liet Salah lopen: 'Twijfelden of hij bij ons ook zijn niveau kon halen'

PSG liet Salah lopen: 'Twijfelden of hij bij ons ook zijn niveau kon halen'

Gepubliceerd: zaterdag 29 december 2018 om 09:59za 29-12-2018 om 09:59

Laatste update: zaterdag 29 december 2018 om 21:06za 29-12-2018 om 21:06

Arsenal-manager Unai Emery staat zaterdagavond met zijn club tegenover het Liverpool van uitblinker Mohamed Salah. In 2017, toen hij nog bij Paris Saint-Germain aan het roer stond, had Emery de kans om Salah te halen, maar de Egyptenaar verruilde AS Roma uiteindelijk voor Liverpool.

De technische leiding van PSG was niet volledig overtuigd van de kwaliteiten van Salah, herinnert de Bask zich nog. "We twijfelden of hij zijn niveau ook kon halen, wanneer hij bij een grotere club zoals PSG terecht zou komen", wordt Emery geciteerd door The Daily Mail. De 47-jarige manager geeft ruiterlijk toe dat hij destijds een inschattingsfout heeft gemaakt. "Als je de vijf beste spelers ter wereld moet aanwijzen, hoort Salah daar zeker bij."

Emery is ook onder de indruk van de overige Liverpool-spelers. "Zij hebben een geweldig team bij elkaar gebracht. Ik weet nog dat ze een paar jaar geleden problemen hadden met hun verdediging. Toen hebben ze slim geïnvesteerd door bijvoorbeeld Virgil van Dijk te halen. We zien het resultaat elke week."

Liverpool en Arsenal treffen elkaar zaterdag om 18.30 uur. De Premier League-koploper mag op het eigen Anfield proberen om zijn ongeslagen status te behouden.

Poll

Wat wordt Liverpool-Arsenal?

(448 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws