Update: Ook Willem ll maakt transfer Kolovos bekend: 'Meer speelminuten maken'

Update: Ook Willem ll maakt transfer Kolovos bekend: 'Meer speelminuten maken'

01-01-2019 12:19 Laatste update: 12:19
14

KV Mechelen heeft Dimitris Kolovos teruggehaald en weer verhuurd aan het Cypriotische Omonia Nicosia. Kolovos kwam het afgelopen halfjaar op huurbasis uit voor Willem ll.

Kolovos kwam in Tilburg nauwelijks aan de bak. Na zeventien competitiewedstrijden stond de teller op 62 speelminuten in de Eredivisie. De clubs hebben dan ook besloten om de samenwerking te beëindigen. Mechelen maakt via de officiële kanalen bekend dat Kolovos naar Cyprus trekt. Omonia Nicosia heeft een optie tot koop in de deal opgenomen.

Kolovos wacht nog altijd op zijn grote doorbraak in België. In zijn eerste seizoen bij Mechelen was hij basisspeler, maar daarna kwam hij op de bank terecht. De middenvelder was afgelopen zomer een van de aanwinsten van Willem ll. Hij komt bij het Griekse Panionios vandaan.

Update 12.19 uur: Ook Willem ll heeft het afscheid van Kolovos bekendgemaakt. De reden dat hij vertrekt bij de Tilburgers is omdat hij meer speelminuten wil maken, motiveert de Tilburgse club. 'Willem II heeft Kolovos laten weten daaraan mee te werken', schrijft de club.