Breaking news

Glansrijk rapport: Ajax schittert tegen hulpeloos Dortmund, meerdere uitblinkers

'Feyenoord in onderhandeling met AS Roma: nog één struikelblok'

'Feyenoord in onderhandeling met AS Roma: nog één struikelblok'

Gepubliceerd: woensdag 2 januari 2019 om 20:22wo 02-01-2019 om 20:22

Laatste update: woensdag 2 januari 2019 om 20:29wo 02-01-2019 om 20:29

De kans bestaat dat Rick Karsdorp in de winterstop terugkeert naar Feyenoord. De Rotterdamse club heeft de onderhandelingen met AS Roma weer opgestart - en schijnt goede papieren te hebben.

La Gazzetta dello Sport, de grootste sportkrant van Italië, schrijft dat het 'zo goed als zeker' is dat Karsdorp op korte termijn terugkeert naar Feyenoord. De rechtsback is in de eerste seizoenshelft op een zijspoor beland bij Roma en wil meer spelen. In tegenstelling tot trainer Eusebio Di Francesco, lijkt Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst hem die minuten wel te kunnen garanderen.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Roma zijn naar verluidt in een vergevorderd stadium. Op dit moment wordt er gesproken over de precieze invulling van de deal. Roma heeft een kale huur van zes maanden aangeboden, zodat Karsdorp weer wedstrijdfit kan worden en zelfvertrouwen kweekt na zijn aanhoudende blessureleed. Feyenoord zou meer willen en aansturen op een optie tot koop.

Of de transfer doorgaat, is vooralsnog afwachten. Karsdorp (23) maakte in de zomer van 2017 voor veertien miljoen euro de overstap naar Roma, maar werd direct geconfronteerd met langdurig blessureleed. De teller staat dit seizoen op 201 minuten, uitgesmeerd over vier officiële wedstrijden. Zijn laatste optreden dateert van 27 november. Karsdorp viel toen in tegen Real Madrid (0-2).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Feyenoord ook akkoord geen met Karsdorp-deal zónder optie tot koop?

Ja
58%
Nee
42%
(5019 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws