NAC mikt op 'drie à vier' deals en krijgt géén hulp van City: 'In principe niet'

NAC mikt op 'drie à vier' deals en krijgt géén hulp van City: 'In principe niet'

03-01-2019 07:44
31

NAC Breda wil zich in januari flink roeren op de transfermarkt. De nummer zeventien van de Eredivisie hoopt na de komst van rechtsback Khalid Karami 'nog drie à vier versterkingen' aan de selectie toe te voegen. Huurlingen van Manchester City worden niet verwacht. 

Op nieuwjaarsdag werd de komst van Karami bevestigd. De vleugelverdediger van Vitesse speelt tijdens de tweede seizoenshelft op huurbasis in het Rat Verlegh Stadion. Eerder liet NAC al weten dat het in januari op een handvol versterkingen hoopt. Aan dat voornemen is niets veranderd, verzekert trainer Mitchell van der Gaag in gesprek met BN DeStem. "Maar ik betwijfel of ze mee op trainingskamp gaan", aldus de coach. 

NAC krijgt deze maand géén hulp uit Engeland. De afgelopen jaren werd de ene na de andere speler gehuurd van Man City. Daar lijkt nu geen sprake van. "In principe komt er niks bij", zegt Van der Gaag. 

BN DeStem schrijft dat NAC 'het met eigen middelen via het eigen netwerk én zonder hulp van City' gaat doen. Aanstaande zaterdag vertrekt Van der Gaag met zijn selectie naar het Spaanse Atamaria. Daar wordt een week lang een trainingskamp belegd.