Revalideren met Veltman en Pröpper: Onze groeps-app heet: de KNVB-kneusjes

Revalideren met Veltman en Pröpper: "Onze groeps-app heet: de KNVB-kneusjes"

Gepubliceerd: vrijdag 4 januari 2019 om 09:43vr 04-01-2019 om 09:43

Laatste update: vrijdag 4 januari 2019 om 09:56vr 04-01-2019 om 09:56

Randy Wolters hoopt na de winterstop eindelijk zijn debuut voor NEC te mogen maken. De 28-jarige linksbuiten kwam afgelopen zomer over van het Schotse Dundee FC, maar liep in de voorbereiding een zware knieblessure op en bracht de eerste seizoenshelft al revaliderend door.

Spelers als Joël Veltman (Ajax), Robin Pröpper (Heracles Almelo) en Dico Koppers (PEC Zwolle) hielden Wolters gezelschap in Zeist. "We hebben een groeps-app: de KNVB-kneusjes", vertelt de Leidenaar aan de Gelderlander. De lotgenoten hadden tijdens hun revalidatie veel baat bij elkaars gezelschap. "Daar is een soort vriendschap uit ontstaan. We lopen niet de deur bij elkaar plat. Maar als er iets is, steunen we elkaar."

Wolters is blij dat hij met NEC mee kan op trainingskamp naar Spanje en weer het trainingsveld op mag: de buitenspeler zag hoe zijn club een moeizame eerste seizoenshelft draaide. "Veel wedstrijden waren niet om aan te zien, maar we hebben ook weinig geluk gehad." Wolters had dan ook veel moeite met zijn bestaan als tribuneklant. "Ik probeer een helftje bij familie te zitten. Een heel duel lukt niet. Ik moet staan en lopen. Ik ben te fanatiek."

NEC gaat hervat het Keuken Kampioen Divisie-seizoen, al dan niet met Wolters in de gelederen, op zondag 13 januari met een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws