'Ik wist: ik kan hoog of laag springen, het maakt niet uit, hij blijft toch staan'

'Ik wist: ik kan hoog of laag springen, het maakt niet uit, hij blijft toch staan'

Gepubliceerd: vrijdag 4 januari 2019 om 12:08vr 04-01-2019 om 12:08

Khalid Karami is gelukkig met zijn overstap naar NAC Breda. Bij de club die hem verhuurt, Vitesse, speelde de 29-jarige rechtsback niet één Eredivisie-wedstrijd.

Karami heeft naar eigen zeggen nooit de kans gekregen om te laten zien waarom Vitesse hem afgelopen zomer van Excelsior overnam. "Als ik een eerlijke kans had gehad en die niet had gepakt, kan ik mezelf iets verwijten. Maar ik heb ik die kans nooit gehad", zegt hij in BN DeStem.

"Ik heb een half jaar alleen maar getraind. Met het tweede (Jong Vitesse speelt tweede divisie, red.) mocht ik niet spelen, omdat ik ouder ben dan 23 jaar. Dan val je al snel buiten de boot en blijven alleen de trainingen over en soms een oefenwedstrijd."

Karami had het er moeilijk mee. "Ik kwam in een fase waarin ik nergens naar toe kon leven. Ik leef voor de wedstrijden, niet voor de trainingen. De adrenaline en spanning voor de wedstrijd was helemaal weg. Omdat ik wist: ik kan hoog of laag springen, het maakt niet uit wat er gebeurt, de rechtsback blijft toch staan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws