'Arsenal zoekt versterking voor defensie in Italië en betrekt Ramsey in de deal'

'Arsenal zoekt versterking voor defensie in Italië en betrekt Ramsey in de deal'

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 07:37zo 06-01-2019 om 07:37

Arsenal hoopt Medhi Benatia los te weken bij Juventus. Dat zegt The Daily Mirror. De Gunners zien in de Marokkaan een ideale versterking voor hun defensie. Arsenal hoopt Benatia te kunnen betrekken bij een eventuele transfer van Aaron Ramsey naar Turijn.

De Engelse krant schrijft dat Arsenal Benatia al in de winterse transferperiode vast hoopt te leggen. De Marokkaan komt niet vaak aan spelen toe bij Juventus en bij Arsenal kan de verdediging wel versterking gebruiken. The Gunners hebben immers te kampen met een aantal blessures.

Arsenal hoopt Aaron Ramsey bij de onderhandelingen te kunnen betrekken. Het contract van de middenvelder uit Wales loopt aan het einde van dit seizoen af en Juventus hoopt Ramsey vast te kunnen leggen, maar wellicht komt die transfer in een stroomversnelling als Arsenal zaken wil doen omtrent Benatia.

Het is echter nog onzeker of Ramsey wel wil meewerken aan een dergelijke deal. De Welshman kan een voorakkoord tekenen met Juventus zodat hij aankomende zomer sowieso naar de Oude Dame vertrekt. Daarnaast wil Arsenal-trainer Unai Emery Ramsey liever nog niet kwijt.

Plaats een reactie

Nietkoeroe +4440
zondag 6 januari 2019 om 07:58
Precies wat ze nodig hebben, daarnaast een rechtsback die kan verdedigen. Bellerin is aanvallend prima maar laat verdedigend echt te veel steken vallen.
Vind ik leuk
zondag 6 januari 2019 om 10:39
Dit is niet precies wat ze nodig hebben. Als Arsenal weer wat wil betekenen moeten ze andere transfers gaan maken dan ze de laatste jaren hebben gedaan. Helemaal verdedigend gezien vind ik de aankopen en de spelers die doorgroeien ondermaats om mee te doen met de top. Ze kopen spelers die aan het einde van hun cariere zitten of spelers die simpelweg niet goed genoeg zijn. Lichtsteiner is oud en mocht weg van juve. Bij juve ging die nog de minuten die ik hem heb zien spelen bij Arsenal waren bagger. Sokratis de man die uit een gesticht komt. Dortmund zag het niet meer in hem zitten maar Arsenal wel. Is ook al wat ouder en laat zien dat hij het tempo vaak niet kan bijbenen met rare overtredingen tot gevolg. Dan hebben we nog holding die is dan wel wat jonger maar bakt er vrij weinig tot niks van. Dan gewoon nog een 30+ speler benatia erbij halen. Nog eentje waar Juventus niks meer mee kan. Bellerin vind ik aardig maar is vooral aanvallend goed echt verdedigend mist die soms wat. Echter met zijn snelheid compenseert hij dat dus hem geef ik het voordeel van de twijfel. Koscielny gaat naar de 30 toe. Geblesseerd geweest maar vond hem altijd redelijk stabiel. Als je deze opsomming bekijkt moet jij ook tot de conclusie komen dat Arsenal geen 1 wereldtopper in de verdediging heeft staan. Als je naar de andere topclubs kijkt staan daar gewoon betere verdedigers tegenover. De wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool bewees dat.
Vind ik leuk
Nietkoeroe +4440
zondag 6 januari 2019 om 14:15
Juve fans hebben liever Benatia dan Bonucci. Benatia is stukken beter dan Rudiger, Laporte, Lovren en die man u klungels
Vind ik leuk
Rodajc +18661
zondag 6 januari 2019 om 10:30
Heel leuk, maar denk niet dat hij Arsenal verder brengt. Bovendien ook geen ervaring in de PL.
Vind ik leuk
Smithsonian +43308
zondag 6 januari 2019 om 11:25
Daar ga je de oorlog ook niet mee winnen. Apart aankoopbeleid daar.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws