'Arsenal zoekt versterking voor defensie in Italië en betrekt Ramsey in de deal'

'Arsenal zoekt versterking voor defensie in Italië en betrekt Ramsey in de deal'

Arsenal hoopt Medhi Benatia los te weken bij Juventus. Dat zegt The Daily Mirror. De Gunners zien in de Marokkaan een ideale versterking voor hun defensie. Arsenal hoopt Benatia te kunnen betrekken bij een eventuele transfer van Aaron Ramsey naar Turijn.

De Engelse krant schrijft dat Arsenal Benatia al in de winterse transferperiode vast hoopt te leggen. De Marokkaan komt niet vaak aan spelen toe bij Juventus en bij Arsenal kan de verdediging wel versterking gebruiken. The Gunners hebben immers te kampen met een aantal blessures.

Arsenal hoopt Aaron Ramsey bij de onderhandelingen te kunnen betrekken. Het contract van de middenvelder uit Wales loopt aan het einde van dit seizoen af en Juventus hoopt Ramsey vast te kunnen leggen, maar wellicht komt die transfer in een stroomversnelling als Arsenal zaken wil doen omtrent Benatia.

Het is echter nog onzeker of Ramsey wel wil meewerken aan een dergelijke deal. De Welshman kan een voorakkoord tekenen met Juventus zodat hij aankomende zomer sowieso naar de Oude Dame vertrekt. Daarnaast wil Arsenal-trainer Unai Emery Ramsey liever nog niet kwijt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s