Magallán: Ik laat dat werk graag over aan anderen die daar beter in zijn dan ik

Magallán: "Ik laat dat werk graag over aan anderen die daar beter in zijn dan ik"

07-01-2019 13:54
36

Lisandro Magallán wil zichzelf niet typeren als voetballer. Dat laat de Ajax-versterking uit Argentinië over aan de supporters en analytici.

Als hem wordt gevraagd wat voor type speler hij is, moet Magallán lachen. "Ik houd er niet van mezelf te definiëren als speler, want wat ik van binnen voel is voor een fan of analist misschien anders", laat hij weten aan Ajax TV. "Ik laat dat werk dus graag over aan anderen die daar beter in zijn dan ik. Ik probeer gewoon altijd alles te geven."

Wedden

Meer odds

Magallán, die overkwam van Boca Juniors, beseft dat de manier van spelen in Europa anders zal zijn dan hij gewend is. "Het is de taak van de speler om zich aan te passen aan wat de trainer van hem vraagt. Tijdens de trainingen moet ik me de ideeën van de trainer eigen maken en dat omzetten naar wat ik doe op het veld."

Met zijn enthousiasme kan Magallán al veel bijdragen, zegt hij. "Ik heb er zo veel zin in! Los van mijn voetbalkwaliteiten wil ik de gestelde doelen halen: winnen en kampioen worden. Het is goed als elke speler zijn wil om de doelen te halen kan overbrengen op de rest."