'NAC gaat met half miljoen de markt op en wil nóg een verdediger'

'NAC gaat met half miljoen de markt op en wil nóg een verdediger'

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 18:59ma 07-01-2019 om 18:59

NAC Breda heeft deze winter een half miljoen euro uitgetrokken om de selectie te versterken, schrijft BN DeStem in zijn editie van maandagochtend. De Bredanaars hebben Khalid Karami al gehuurd van Vitesse en lijken ook de Australiër Alex Gersbach al binnen te hebben, maar zijn nog niet klaar.

Volgens de plaatselijke krant ligt de prioriteit bij een derde nieuwe verdediger: na rechtsback Karami en linksback Gersbach moet er nu een centrale verdediger naar het Rat Verlegh Stadion komen. De nummer zeventien van de Eredivisie is ook nog op zoek naar een aanvallende middenvelder die ook aan de linkerflank uit de voeten kan. Wanneer het volledige transferbudget er dan nog niet doorheen is gejaagd, willen de Brabanders nog een 'voetballende' verdedigende middenvelder.

NAC wil bovendien nog van een aantal spelers af. De contracten van Olivier Rommens en Robbie Haemhouts zijn al ontbonden en ook Vinnie Vermeer lijkt aan zijn laatste dagen als NAC-speler bezig. De linksback Greg Leigh en Jurich Carolina zijn niet meer nodig door de aanstaande komst van Gersbach en mogen uitzien naar een nieuwe werkgever.

Poll

Gaat NAC zich rechtstreeks handhaven dit seizoen?

(5198 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws