'Ik heb acht jaar bij dezelfde club gezeten, daarna drie in anderhalf jaar'

'Ik heb acht jaar bij dezelfde club gezeten, daarna drie in anderhalf jaar'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 09:59di 08-01-2019 om 09:59

Luciano Slagveer is teleurgesteld over zijn eerste seizoenshelft in dienst van FC Emmen. De 25-jarige buitenspeler trok met hoge verwachtingen naar Drenthe, maar raakte al vroeg in het seizoen zijn basisplek kwijt.

De rechtsbuiten maakt zich niet veel illusies voor de rest van het seizoen. "Ik heb er een hard hoofd in", laat hij vanuit het trainingskamp in het Spaanse Estepona weten aan RTV Drenthe. "Ik wil daar heel graag in geloven, maar het geloof moet ik ook een beetje van de trainer (Dick Lukkien, red.) krijgen." Tijdens partijvormen op de training werd Slagveer nauwelijks bij de basisploeg opgesteld. "Nee, ook niet in de afgelopen dagen in Spanje. Daarom heb ik er ook een hard hoofd in dat het nog goed gaat komen."

Een vertrek bij FC Emmen, dat Slagveer tot het einde van het seizoen huurt van het Belgische Sporting Lokeren, is echter geen optie. "Eigenlijk zie ik dat niet zitten. Ik heb acht jaar bij dezelfde club (sc Heerenveen, red.) gezeten en in de laatste anderhalf jaar bij drie (FC Emmen, Sporting Lokeren en FC Twente, red.). Een vierde club in zo'n kort tijdsbestek lijkt me ook niet verstandig." Het maakt de situatie voor Slagveer uitzichtloos. "Ik kwam naar FC Emmen om te spelen en om mezelf weer te laten zien, maar dat kan op dit moment niet. Ja, in het tweede voor zo'n twintig toeschouwers... maar dat is eigenlijk niet de bedoeling."

Lees meer over: Eredivisie FC Emmen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws