Bero in de belangstelling: ''Dat hij in de gaten wordt gehouden, is logisch

Bero in de belangstelling: ''Dat hij in de gaten wordt gehouden, is logisch"

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 11:04wo 09-01-2019 om 11:04

Laatste update: woensdag 9 januari 2019 om 12:42wo 09-01-2019 om 12:42

Technisch directeur Marc van Hintum gaat voor de camera van het clubkanaal van Vitesse kort in op de belangstelling van andere clubs in Matús Bero en Vyacheslav Karavaev. Zo staat Karavaev op het lijstje van Zenit St. Petersburg.

Voor Karavaev en Bero is al langere tijd interesse. "Bero heeft zes doelpunten gemaakt als nummer 10. Als hij zo doorgaat en hij schiet er twaalf tot vijftien in, is het logisch dat er daarvoor belangstelling komt", vertelt Van Hintum. Karavaev wordt in de gaten gehouden door de Russische topclub Zenit St. Petersburg. "Voor Karavaev weten we ook dat daar al belangstelling sluimert, maar dat is nog niet concreet. Dat hij de in de gaten wordt gehouden, is logisch."

Karavaev speelt tot nu toe een prima seizoen in Arnhem. De Russische rechtsback kwam in januari 2018 over van AC Sparta Praag en wist meteen te overtuigen met zijn aanvallende spel langs de rechtervleugel. Toch is een transfer volgens Van Hintum niet waarschijnlijk, want Vitesse wil de hoofdprijs hebben voor de Rus.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws