Guardiola biedt glas wijn aan na 9-0: 'Hoop dat hij meer dan een glas heeft'

Guardiola biedt glas wijn aan na 9-0: 'Hoop dat hij meer dan een glas heeft'

10-01-2019 09:47 Laatste update: 10:01
10

Burton Albion ging woensdagavond met liefst 9-0 onderuit bij Manchester City. Trainer Nigel Clough was na afloop toch redelijk positief over het optreden van zijn ploeg.

"We hadden niet anders verwacht. Ze hebben zoveel kwaliteit. Het had ook meer kunnen zijn", blijft hij nuchter voor de camera van Sky Sports. De huidige nummer negen van de League One wist dat het een lastige klus zou worden. "Dat wisten we al toen de loting was verricht en we Middlesbrough versloegen."

Toch is Clough niet ontevreden. "We hebben geschiedenis geschreven met de club door de laatste vier van een grote bekercompetitie te halen. Toen we de andere drie teams zagen bij de loting, wisten we dat het lastig zou worden."

Dat zijn ploeg erin slaagde de dubbele cijfers te voorkomen deed hem deugd. Na afloop had Clough nog een onderonsje met City-manager Pep Guardiola. "Hij zei: Kom langs en dan drinken we een glas wijn. Ik hoop dat hij meer dan een glas heeft. Ik hoop dat hij een paar flessen heeft", sluit hij lachend af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s