Go Ahead strikt oud-aanvaller van Ajax en AZ: 'Misschien ben ik ongeduldig'

Go Ahead strikt oud-aanvaller van Ajax en AZ: 'Misschien ben ik ongeduldig'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 12:43do 10-01-2019 om 12:43

Laatste update: donderdag 10 januari 2019 om 12:59do 10-01-2019 om 12:59

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Vince Gino Dekker. De 21-jarige linksbuiten sluit transfervrij aan in Deventer en tekent tot het einde van het seizoen, met een optie voor een extra jaar.

Dekker speelde voor de winterstop bij Jong AZ, waar hij eind december zijn doorlopende contract liet ontbinden. "Misschien ben ik wel een beetje ongeduldig, maar ik vond niet dat ik helemaal beloond werd voor de ontwikkeling die ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt", verklaart de aanvaller op de website van Go Ahead.

Voor zijn AZ-periode speelde Dekker tussen 2003 en 2016 in de jeugdopleiding van Ajax. Na zijn debuut voor Jong Ajax hield een zware knieblessure hem anderhalf jaar aan de kant. "Gevolg was dat ik bij Jong Ajax qua ontwikkeling inmiddels was 'ingehaald' door andere jongens. Daardoor was het moeilijker om mijn kans te pakken."

Paul Bosvelt, technisch manager van Go Ahead, is blij met de komst van Dekker. "Hij heeft niet voor niets de hele jeugdopleiding van Ajax doorlopen en we hopen dat hij als jonge, talentvolle speler extra creativiteit toevoegt aan onze selectie. Go Ahead Eagles biedt hem in ieder geval een mooie kans om zich te manifesteren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws