El Khayati: 'Pas als alles 100% concreet is, kan ik gaan nadenken'

El Khayati: 'Pas als alles 100% concreet is, kan ik gaan nadenken'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 14:05do 10-01-2019 om 14:05

Nasser El Khayati laat zich niet gek maken door de geruchten rond zijn persoon. De middenvelder en uitblinker van ADO Den Haag wil graag een stap maken, maar zolang er geen club écht concreet is, blijft hij zich focussen op ADO.

El Khayati zou in de belangstelling staan van meerdere clubs in Turkije. Zo hebben Sivasspor en Besiktas scouts gestuurd en wordt ook topclub Galatasaray genoemd. El Khayati probeert zich niet te laten afleiden. "Ik zit er gewoon heel simpel in: wat komt, dat komt. Voor de rest ben ik gewoon gefocust op ADO Den Haag", stelt hij voor de camera van Omroep West.

"Ik hou het ver van mij vandaan", vervolgt de 29-jarige middenvelder. "Als straks een mooie club concreet is, ga ik ernaar luisteren. Alle geruchten heb ik niks aan." Vooralsnog heeft El Khayti niets om over na te denken. "Als alles 100% concreet is, dan pas kan ik gaan nadenken of ik het doe of niet. Zolang dat er niet is, focus ik mijn gewoon lekker op ADO Den Haag."

El Khayati heeft er geen geheim van gemaakt een transfer te willen maken. "Dat is nu niet anders. Als er nu wat komt, ga ik er zeker naar luisteren. Wellicht kan ik die stap dan nog maken in januari. Daar sta ik ook voor open en daar ben ik ook heel eerlijk in. Maar als dat er niet is, focus ik mij op ADO."

Poll

Is El Khayati toe aan een grotere club?

(2467 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws