'Jong PSV-uitblinker mag transfervrij vertrekken: NAC Breda op poleposition'

'Jong PSV-uitblinker mag transfervrij vertrekken: NAC Breda op poleposition'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 21:16do 10-01-2019 om 21:16

NAC Breda staat op het punt om zich te versterken met Ramon Pascal Lundqvist. De 21-jarige aanvallende middenvelder komt transfervrij over van PSV, zo melden het Eindhovens Dagblad en BN De Stem donderdagavond.

Hoewel Lundqvist ook in de belangstelling staat van tenminste één andere club uit de Eredivisie en er interesse is uit het buitenland, ligt NAC in poleposition, aldus BN De Stem en het ED. De Brabanders hopen uiterlijk dit weekeinde duidelijkheid te krijgen over de toekomst van de Zweedse jeugdinternational, die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan.

PSV is bereid om mee te werken en legt Lundqvist niet al te veel in de weg. Zijn contract in het Philips Stadion loopt komende zomer af. NAC hoopt de speler voor meerdere jaren vast te leggen. Na rechtsback Khalid Karami en linksback Alex Gersbach, waarmee een mondeling akkoord is bereikt, moet Lundqvist de derde winterversterking worden in het Rat Verlegh Stadion.

Lundqvist is namens Jong PSV dit seizoen een van de uitblinkers in de Keuken Kampioen Divisie. Hij was in zestien duels goed voor zeven goals en zes assists. Mede door blessureleed bleef een echte doorbraak in het eerste elftal van de Eredivisie-koploper uit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws