'Slutsky wilde mij graag hebben en Vitesse was prioriteit nummer één voor mij'

'Slutsky wilde mij graag hebben en Vitesse was prioriteit nummer één voor mij'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 23:54do 10-01-2019 om 23:54

Jano Ananidze zag tot zijn spijt een tijdelijke transfer naar Vitesse in het water vallen. De 26-jarige aanvallende middenvelder wilde financieel flink wat water bij de wijn doen, maar de Arnhemse club wist de laatste plooien niet glad te strijken.

Daardoor verruilt Ananidze Spartak Moskou nu op huurbasis voor Krylia Sovetov Samara. "Ik maak er geen geheim van dat ik het graag wilde proberen in Europa", vertelt de Georgiër aan Voetbal International. "Leonid Slutsky, de trainer van Vitesse, wilde me er graag bij hebben en die optie was prioriteit nummer één voor mij. Helaas leverden de documenten problemen op. Hoewel ik bereid was om financieel flink in te leveren, ging de transfer niet door."

Ananidze had een duidelijke voorkeur voor Vitesse. Daarom ging hij in eerste instantie niet in op de aanbieding van Krylia Sovetov. "Toen Vitesse in beeld kwam, vroeg ik de leiding van Spartak om me de tijd te geven. Maar Vitesse is van de baan, dus nu ga ik naar Krylia." Na de verhuurperiode hoopt Ananidze, die weer fit is na blessureleed, voor zijn kans bij Spartak te gaan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws