Van Bronckhorst: Dat heb ik gelezen, maar dat is echt niet zo

Van Bronckhorst: "Dat heb ik gelezen, maar dat is echt niet zo"

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 07:20vr 11-01-2019 om 07:20

Giovanni van Bronckhorst ontkent dat hij waardering mist bij Feyenoord omdat er meer over zijn functioneren wordt gesproken dan over zijn prestaties. Dat stond deze week in een uitgebreid stuk van het NRC.

"Dat heb ik gelezen, maar dat is echt niet zo. Ik heb geen waardering nodig, het gaat mij om wat ik zelf voel", vertelt Van Bronckhorst aan het Algemeen Dagblad. "Thuis in mijn werkkamer zie ik om mij heen wat ik allemaal bereikt heb. Ik ben al vier jaar trainer van Feyenoord. Het is wel even geleden dat een trainer zo lang bij deze club zat. Dat is niet de maatstaf, maar dat geeft wel iets aan."

Van Bronckhorst denkt dat de discussie over zijn functioneren invloed heeft op zijn spelers. "Dat houdt spelers wel bezig, denk ik. Ik las als speler ook alles over Feyenoord. Dat zullen mijn spelers ook doen. Maar de jongens zijn heel positief naar mij toe."

Het contract van Van Bronckhorst loopt na dit seizoen af. De oefenmeester reageert niet op de vraag of hij door wil of niet. Wel laat hij weten ambities te hebben. Van Bronckhorst kijkt naar de ontwikkelingen van Phillip Cocu en Frank de Boer. "Natuurlijk volg je hun ervaringen, omdat het trainers zijn die je goed kent", reageert hij op een vraag van De Telegraaf.

"Maar je wil zelf als trainer aanvoelen hoe het is. Ik heb wel de ambitie om ooit in Spanje of Engeland te werken. Maar ik ben niet iemand die daar een planning aan wil geven. Uiteindelijk moet ik eerst voor mezelf duidelijk hebben hoe ik de toekomst zie."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Van Bronckhorst door bij Feyenoord?

(2920 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws