Ten Hag teleurgesteld: '100% van overtuigd dat dit een speler voor Ajax zou zijn'

Ten Hag teleurgesteld: '100% van overtuigd dat dit een speler voor Ajax zou zijn'

11-01-2019 21:45 Laatste update: 21:51
128

Erik Ten Hag is niet blij met het afketsen van de Diego Lainez-transfer naar Ajax. De Amsterdamse club valt echter niets te verwijten, vertelt de Ajax-trainer aan VTBL.

"Dat is teleurstellend voor heel veel mensen die er hard en goed aan gewerkt hebben", aldus Ten Hag over het afketsen van de transfer. "Wij waren er honderd procent van overtuigd dat dit een speler voor Ajax voor de toekomst zou zijn. Als dat dan niet lukt, is dat teleurstellend."

Op het laatste moment kaapte Real Betis hem voor de neus van Ajax weg. Zuur, erkent Ten Hag. "Dat is zo, maar dat gebeurt weleens in de transferwindow. Wij schaken natuurlijk op meerdere borden. Dan moet je het verleggen en verder werken aan andere spelers waarvan wij overtuigd zijn dat ze bij kunnen dragen aan een succesvol Ajax."

Ten Hag denkt niet dat er iets opgestoken kan worden van de mislukte transferpoging. "Eigenlijk niet. Ik denk dat we alles goed hebben gedaan, maar de speler heeft meerdere keuzes. Wij denken dat Ajax de beste keuze zou zijn, want Ajax heeft het in de vingers om talenten verder te begeleiden en goed op te leiden voor het allerhoogste niveau in de wereld. Hij maakt een andere keuze, dat is zijn goed recht."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie