Feyenoord klaar voor tweede seizoenshelft: 'Durf wel te stellen dat het eraf spat'

Feyenoord klaar voor tweede seizoenshelft: 'Durf wel te stellen dat het eraf spat'

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 10:09za 12-01-2019 om 10:09

Martin van Geel denkt dat de selectie van Feyenoord bijzonder gemotiveerd is om in de tweede helft van het seizoen zijn doelen te behalen. De technisch directeur van de Rotterdammers is tevreden met wat hij met eigen ogen op het trainingskamp heeft gezien.

Feyenoord belegt deze winterstop een trainingskamp in Marbella, waar vrijdag een oefenduel tegen Borussia Dortmund met 2-1 verloren ging. "In grote lijnen let ik op de sfeer, de gedrevenheid en de passie", bespreekt Van Geel de trainingen van de Stadionclub in het Algemeen Dagblad. "Spat het eraf of is het plichtmatig? En als ik naar de trainingen kijk, dan durf ik gerust te stellen dat het eraf spat."

"Het niveau van de trainingen is ongelooflijk hoog", vervolgt de technisch directeur van de Rotterdammers. "Ik zie een ongelooflijke gedrevenheid. De ambitie om er een mooie tweede helft van het seizoen van te maken. En dan kun je zeggen, dat zeg je elk jaar. En dat is in meer of mindere mate ook zo. Maar het ene jaar is toch niet het andere jaar."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws