Johnsen valt tegen bij Ajax: Hij moet wekelijks de beste van het veld zijn

Johnsen valt tegen bij Ajax: "Hij moet wekelijks de beste van het veld zijn"

Gepubliceerd: zondag 13 januari 2019 om 17:54zo 13-01-2019 om 17:54

Dennis Johnsen hoopt zich in 2019 van zijn beste kant te laten zien bij Ajax. De Noorse aanvaller begon het nieuwe jaar als bankzitter bij Jong Ajax, maar is strijdbaar.

"Ik heb lastige maanden gehad", aldus Johnsen in gesprek met FOX Sports over zijn situatie in Amsterdam. "Ik presteerde niet zo goed en dan krijgen andere spelers een kans. Het is moeilijk om elke week heel goed te spelen. Het is vaak nog te wisselvallig en ik moet stabieler worden."

Met Jong Ajax-trainer Michael Reiziger heeft Johnsen, die eerder dit seizoen nog op scherp werd gezet door Erik ten Hag, geen problemen. "Je kunt de trainer niet de schuld geven. Als je niet presteert, dan moet je eerst naar jezelf kijken."

Reiziger wil er na afloop van het gelijkspel tegen Jong PSV (2-2) niet te veel over kwijt, maar stelt dat Johnsen veel aandacht krijgt. "We praten veel met hem. Hij heeft heel erg veel kwaliteiten. Daarmee moet hij eigenlijk wekelijks de beste van het veld zijn en dat lukt hem nog niet. Of het een mentaal iets is? Dat kan."

Poll

Gaat Johnsen nog slagen bij Ajax?

(5409 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws