NAC contracteert enthousiaste back: 'Tegen Ajax, had ik niet helemaal verwacht'

NAC contracteert enthousiaste back: 'Tegen Ajax, had ik niet helemaal verwacht'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 11:13di 15-01-2019 om 11:13

NAC Breda ziet het zitten in Jethro Mashart. De achttienjarige vleugelverdediger, die in november 2018 zijn Eredivisie-debuut maakte tijdens het thuisduel met Ajax, heeft deze week zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. Hij ligt nu vast tot medio 2021. 

"Deze dag is echt een hoogtepunt voor mij. Een beloning voor het harde werken van de afgelopen jaren. Het is in de laatste maanden echt heel snel gegaan", vertelt Mashart op de website van NAC.

"Ik hoopte natuurlijk al die tijd om ooit mijn debuut te maken in het eerste elftal, maar dat het tegen Ajax al zou zijn had ik niet helemaal verwacht. Het smaakte meteen naar meer en ik ben nu nog gemotiveerder om een vaste waarde te worden in NAC 1. Voor nu is het belangrijk dat ik dit vast blijf houden en iedere dag hard blijf werken om beter te worden."

Het debuut tegen Ajax verliep voor de vleugelverdediger niet helemaal zoals verwacht. Op slag van rust werkte Mashart de bal ongelukkig in eigen doel. NAC verloor de wedstrijd uiteindelijk met 0-3. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws