Update: Italiaanse media melden akkoord tussen Fortuna Sittard en Udinese

Update: Italiaanse media melden akkoord tussen Fortuna Sittard en Udinese

Gepubliceerd: woensdag 23 januari 2019 om 09:25wo 23-01-2019 om 09:25

Laatste update: woensdag 23 januari 2019 om 09:28wo 23-01-2019 om 09:28

Fortuna Sittard versterkte zich deze winter nog niet, maar daar komt mogelijk snel verandering in. Andrija Balic van Udinese staat op de nominatie om naar de Limburgse promovendus te verkassen.

Dat meldt Gianluca Di Marzio woensdagavond. Fortuna Sittard zou met Udinese in gesprek zijn over een transfer van Balic. Als de twee clubs tot overeenstemming komen, maakt de 21-jarige middenvelder het seizoen op huurbasis af in de Eredivisie.

Balic heeft bij Udinese een contract tot medio 2020, maar slaagt er dit seizoen niet in een vaste plek in de wedstrijdselectie te veroveren. Hij speelde pas vier duels in alle competities. Udinese betaalde in 2016 nog drie miljoen euro voor de Kroaat.

Fortuna Sittard haalde in de winterse transferperiode nog geen spelers naar Zuid-Limburg. De ploeg van trainers René Eijer en Kevin Hofland staat halverwege het seizoen op een knappe negende plaats in de Eredivisie.

Update 23/1 09.25: Volgens Sky Italia en Tuttomercatoweb zijn Fortuna en Udinese akkoord over de komst van Balica. Mogelijk maken de Limburgers woensdagmiddag al bekend dat Balic het seizoen op huurbasis afmaakt in de Eredivisie. Fortuna krijgt géén optie tot koop op de jonge middenvelder. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws