Sol neemt afscheid met videoboodschap: 'Dit is geen voorgoed vaarwel'

Sol neemt afscheid met videoboodschap: 'Dit is geen voorgoed vaarwel'

Gepubliceerd: donderdag 17 januari 2019 om 15:47do 17-01-2019 om 15:47

Laatste update: donderdag 17 januari 2019 om 15:51do 17-01-2019 om 15:51

De vertrokken Fran Sol heeft in een videoboodschap afscheid genomen van de supporters van Willem II. Hij bedankte de fans en kondigde aan nog een keer naar Tilburg af te reizen om echt afscheid te nemen.

"Vandaag is de dag dat ik goodbye moet zeggen tegen deze geweldige stad en geweldige club", vertelt Sol. "Het was een voorrecht hier onderdeel van te zijn. Ik ben hier een betere speler geworden, maar ook een beter mens, wat voor mij het belangrijkst is."

Sol bedankt in de videoboodschap alle spelers en coaches waar hij in 2,5 jaar Willem II mee samenwerkte. "En de fans... ooh de fans. Jullie hebben mij een van de gelukkigste mensen ter wereld gemaakt. Jullie onvoorwaardelijke steun heeft me geholpen alle obstakels te ontwijken."

De Spanjaard kondigt daarom aan binnenkort naar Tilburg af te reizen. "Ik weet dat dit geen net afscheid is. Daarom wil ik over een paar weken naar Tilburg komen om jullie op een goede manier vaarwel te zeggen. Ik weet dat dit vaarwel niet voorgoed is", sluit hij af. Sol neemt afscheid in videoboodschap: 'Ik kom over een paar weken naar Tilburg'

Poll

Is Dinamo Kiev een goede club voor Sol?

(5893 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws