'Club Brugge doet lastig: gesprekken over Groeneveld-transfer gaan moeizaam'

'Club Brugge doet lastig: gesprekken over Groeneveld-transfer gaan moeizaam'

Gepubliceerd: donderdag 17 januari 2019 om 21:43do 17-01-2019 om 21:43

Ook het Italiaanse La Gazzetta dello Sport meldt dat AC Milan belangstelling heeft voor Arnaut Groeneveld. Zijn werkgever Club Brugge geeft zich echter niet zomaar gewonnen en ligt vooralsnog dwars.

Groeneveld werd vorige week door De Telegraaf gelinkt aan Milan, waarna de Engelse boulevardkrant The Daily Mail schreef over interesse van Tottenham Hotspur, Everton en Liverpool. La Gazzetta, de grootste en belangrijkste sportkrant van Italië, weet dat Milan en Brugge met elkaar praten over een transfer.

Het wordt Milan tijdens de onderhandelingen echter niet makkelijk gemaakt: volgens La Gazzetta verlopen de gesprekken moeizaam. De Serie A-club lijkt vooralsnog niet in de buurt te komen van de Belgische vraagprijs. Het is niet bekend hoe hoog die is.

Groeneveld tekende afgelopen zomer een meerjarige verbintenis in België. Hij kwam over van NEC, waar hij de afgelopen seizoenen veel indruk maakte. Ook de Nederlandse topdrie had belangstelling voor hem. PSV wilde hem terughalen en Ajax zag in hem een speler voor de toekomst. Naar verluidt zag Groeneveld het echter niet zitten om door Ajax verhuurd te worden. FC Groningen was voor hem in de markt.

Lees ook: 'Gecharmeerde' Groeneveld: "AC Milan is een van de grootste clubs ter wereld"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Groeneveld nu al een transfer maken?

(822 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws