'PSV-fans voelden zich ongemakkelijk: Van Bommel sluit De Herdgang weer af'

'PSV-fans voelden zich ongemakkelijk: Van Bommel sluit De Herdgang weer af'

Gepubliceerd: vrijdag 18 januari 2019 om 19:53vr 18-01-2019 om 19:53

PSV sluit steeds vaker de poorten van trainingscomplex De Herdgang. De Eindhovenaren hadden al aangekondigd meer besloten te willen trainen en in aanloop naar het duel met FC Groningen van volgende week zijn de fans zelfs helemaal niet welkom.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ook de maandag na het treffen met de Noorderlingen blijven de poorten van De Herdgang op slot. PSV trainde voor de winterstop al vaak achter gesloten deuren, maar voerde toen het argument aan dat er voor ieder duel twee besloten trainingen werden ingelast. Door Europese en bekerverplichtingen speelden de Eindhovenaren ook vaak doordeweeks.

Nu alleen de Eredivisie rest voor PSV, verandert er echter niets aan het 'trainingsregime'. De ploeg van Mark van Bommel traint in ieder geval tot en met 28 januari besloten. 'Een aantal oudere supporters, die al vele jaren De Herdgang bezoeken, voelden zich vorige week erg ongemakkelijk bij het besluit van de club', schrijft het ED. Ze vernamen het nieuws via een kantinemedewerkster.

De ouderen waren in de veronderstelling dat de besloten trainingen van tijdelijke aard waren, omdat PSV veel doordeweeks speelde. Overigens zijn ze nog wel welkom op de jeugdzijde van de club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Terecht dat PSV zoveel besloten traint?

(2907 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws