Van Bronckhorst kritisch op verdediging, pikt er één speler uit: Ondermaats

Van Bronckhorst kritisch op verdediging, pikt er één speler uit: "Ondermaats"

Gepubliceerd: zondag 20 januari 2019 om 07:39zo 20-01-2019 om 07:39

Giovanni van Bronckhorst is erg kritisch op Jeremiah St. Juste. In een interview met FOX Sports krijgt de trainer van Feyenoord te horen dat de analisten in de FOX-studio hem 'de meest ongeïnteresseerde speler' van Feyenoord vonden. Van Bronckhorst sluit zich daarbij aan.

Nonchalant en terugsjokken zijn de argumenten die Van Bronckhorst voorgeschoteld krijgt. "Dat gevoel had ik ook. Met name in de tweede helft", zegt Gio tegen FOX Sports. "Aan de rechterkant zijn we vaak in de problemen gekomen. Dan heb ik het over alertheid, ten koste van alles terugkomen in je positie. In de tweede helft was dat ondermaats. Hem wisselen? We hadden geen smaken voor die positie. Daar is je antwoord."

De hele verdediging haalde een onvoldoende, zegt Van Bronckhorst. "Dat was vandaag (zaterdag, red.) niet het niveau dat we moeten hebben. We hebben veel te veel kansen weggegeven. Daarom hebben we onszelf in de problemen gebracht."

Van Bronckhorst bevestigt dat het met Justin Bijlow niet goed gaat. De doelman moest zich in de tweede helft laten wisselen. "Niet goed, niet goed. Hij wilde een bal pakken en voelde iets in z'n voet. Dat ziet er niet goed uit."

Ook Jan-Arie van der Heijden moest worden gewisseld. "Jan kreeg een hoestaanval in de rust. Dat werd in de tweede helft steeds erger, waardoor hij eraf moest. Ik verwacht niet dat dat te ernstig is."

Feyenoord speelt komende week een bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Een paar dagen later komt Ajax op bezoek in De Kuip.

Lees ook: 'Bijlow raakt geblesseerd na tegengoal en moet Fortuna-thuis en Klassieker missen'

Poll

Wie gaat De Klassieker winnen volgende week?

(4238 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws