Aflopend contract voor 'man of the match' van ADO: 'Komende half jaar belangrijk'

Aflopend contract voor 'man of the match' van ADO: 'Komende half jaar belangrijk'

Gepubliceerd: zondag 20 januari 2019 om 10:09zo 20-01-2019 om 10:09

Sheraldo Becker was zaterdag de beste man aan de zijde van ADO Den Haag tijdens de 2-4 nederlaag tegen VVV-Venlo. De vleugelaanvaller tekende voor een goal en een assist en werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

"Of het mijn beste wedstrijd voor ADO was? Sowieso een van mijn betere. Dit is mijn derde jaar hier en ik moet ver teruggaan om me zo’n goede wedstrijd te herinneren", laat Becker weten aan Voetbal International. In de eerste seizoenshelft vielen zijn prestaties nog tegen. "Vroeger in de jeugd was ik altijd topscorer, ik ben altijd sneller dan mijn directe tegenstander en heb een goed schot. Hoe kan het dan dat ik zo weinig scoor? Er zit veel meer in bij mij."

Volgens de oud-speler van Ajax en PEC Zwolle was hij té veel bezig met zijn doelpuntendroogte. "Daar zat ik wel mee, want ik wil heel graag belangrijk zijn voor ADO. Maar dan moet ik wel vrij zijn in mijn hoofd, gewoon lekker kunnen voetballen. Dat lukt me nu."

Becker heeft nog een andere motivatie de komende maanden, want zijn contract bij ADO loopt af. "De club heeft aangegeven dat ze graag met me door willen, mijn zaakwaarnemer is met ze in gesprek. Maar of ik hier blijf of niet: het komende half jaar is het voor mij belangrijk om te laten zien wat ik kan. Ik moet vlammen."

Poll

Kan Becker een stap hogerop aan in de Eredivisie?

(579 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws