Genee schrikt op door Boskamp-nieuwtje van Tan: 'Wij willen hem hebben'

Genee schrikt op door Boskamp-nieuwtje van Tan: 'Wij willen hem hebben'

Gepubliceerd: zondag 20 januari 2019 om 12:50zo 20-01-2019 om 12:50

Laatste update: zondag 20 januari 2019 om 13:12zo 20-01-2019 om 13:12

Humberto Tan beweerde eerst anders, maar volgens Wilfred Genee wordt Jan Boskamp géén tafelgast bij de nieuwe voetbalshow VTBL op RTL7. Tan, presentator van het programma, zei op Radio 1 dat Boskamp gaat aanschuiven bij VTBL. 

Genee, gespreksleider van Veronica Inside, 'verslikte zich in zijn koffie', schrijft het Algemeen Dagbladtoen hij de scoop van Tan hoorde. "Dat hij de Europa League analyseert en wedstrijden doet bij Ziggo Sport vinden wij prima. Maar hiermee zitten we toch wel een beetje in hetzelfde vaarwater."

Hij pleegde zondagochtend direct een telefoontje naar de populaire Boskamp, die al jaren één van de vaste gezichten is bij VI. "Grappig. Jan weet zelf van niets. Jan zegt het nog steeds heel erg naar zijn zin bij ons te hebben. Hij zegt wel gebeld te zijn, maar dat er nog geen afspraak is gemaakt. Ik ben verbaasd."

Misverstand
Volgens Tan is er sprake van een misverstand. "Boskamp is iemand die al genoemd is, maar sowieso niet vast hè. We willen hem als gast hebben. We hebben niet alleen vaste tafelgasten, maar ook mensen die we uitnodigen. En daar is Jan er een van."

De eerste aflevering van VTBL begint zondagavond om 20.00 uur. 

Lees meer over: Eredivisie

Poll

Ga jij kijken naar VTBL?

(8168 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws