'Het verbaast mij bij Clasie niet meer, ik zie in hem totaal geen meerwaarde'

'Het verbaast mij bij Clasie niet meer, ik zie in hem totaal geen meerwaarde'

21-01-2019 08:24
57

Jeremiah St. Juste, Jordy Clasie en Justin Bijlow zijn dramatisch aan de tweede seizoenshelft begonnen. Dat stelt Peter Boeve, die de drie Feyenoorders als rapporteur van De Telegraaf een onvoldoende gaf voor hun optreden tegen PEC Zwolle (3-1 verlies).

Vooral de 'nonchalante' St. Juste maakte het bont in de ogen van Boeve. "St. Juste stapelde als rechtsback fout op fout en had totaal geen grip op de wedstrijd. Hij hief meermaals buitenspel op en maakte de overtreding waar uiteindelijk de 1-0 uit voort kwam", oordeelt de oud-international. "Bij de tweede treffer van PEC Zwolle stond hij ook slecht te dekken. Ik weet niet wat hij allemaal aan het doen was."

Ook het optreden van Clasie kon de rapporteur van De Telegraaf niet bekoren. "Al verbaast het mij bij Clasie niet meer. Ik zie in hem dit seizoen totaal geen meerwaarde voor Feyenoord. Een speler die wordt gehuurd van een andere club moet echt iets extra's brengen. Dat is bij Clasie niet het geval." Boeve is ook niet onder de indruk van Justin Bijlow. "Ik heb hem een 5 gegeven, maar eigenlijk had hij dat cijfer misschien niet eens verdiend."

Lees ook: Van Bronckhorst kritisch op verdediging, pikt er één speler uit: "Ondermaats"