Ajax 'riskant' bezig: Overmars wordt vorstelijk betaald om dat op te lossen

Ajax 'riskant' bezig: "Overmars wordt vorstelijk betaald om dat op te lossen"

Gepubliceerd: maandag 21 januari 2019 om 08:38ma 21-01-2019 om 08:38

Laatste update: maandag 21 januari 2019 om 08:50ma 21-01-2019 om 08:50

Ajax neemt een groot risico met Kostas Lamprou als tweede doelman. Dat stelt Arno Vermeulen, die vindt dat directeur Marc Overmars nu aan zet is op de transfermarkt.

Lamprou verving André Onana op het laatste moment tegen sc Heerenveen en dat pakte niet goed uit: Ajax incasseerde vier doelpunten en morste twee punten. "Het is uitermate riskant wat Ajax doet", zegt Vermeulen, commentator van de NOS, bij Studio Voetbal.

"Dit probleem is geschapen in augustus, door Lamprou tweede keeper te maken en Benjamin van Leer naar NAC te laten gaan. Lamprou is een ongelooflijk aardige jongen, maar geen goede keeper. Stel dat Onana voor het duel met Real Madrid geblesseerd raakt? Dan speel je met Lamprou tegen Real Madrid in de Champions League."

Overmars moet in de laatste week van de transferperiode een nieuwe understudy voor Onana halen, vindt Vermeulen. "Ze hebben nog tien dagen om een goede tweede keeper te halen. Wie? Overmars wordt vorstelijk betaald om dat op te lossen. Misschien moeten ze Maarten Stekelenburg voor zes maanden huren."

Stekelenburg is op dit moment tweede doelman bij Everton. De 36-jarige Haarlemmer stond tussen 2004 en 2011 onder de lat bij de hoofdmacht van Ajax.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Stekelenburg een versterking zijn voor Ajax?

(3644 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws