Update: Tegenvaller voor Ajax: Tagliafico mist ook bekerwedstrijd tegen Heerenveen

Update: Tegenvaller voor Ajax: Tagliafico mist ook bekerwedstrijd tegen Heerenveen

23-01-2019 16:00 Laatste update: 16:00
156

Ajax lijkt doelman André Onana nog even te moeten missen. De zieke sluitpost viel zondag uit tijdens de warming-up voor het duel met sc Heerenveen en heeft zich maandag gemeld op Sportpark De Toekomst, maar werd door de technische staf naar huis gestuurd.

Trainer Erik ten Hag heeft dit bevestigd in gesprek met Ajax TV. "Hij is geweest, maar we hebben hem naar huis gestuurd", aldus de trainer. Of Onana donderdagavond, wanneer de Friezen wederom naar Amsterdam afreizen, weer onder de lat kan staan, durft Ten Hag nog niet te zeggen. "Daar kan ik niet op ingaan, want ik weet niet hoe zich dat ontwikkelt."

Linksback Nicolas Tagliafico was zondag ook niet van de partij. De geblesseerde Argentijn trainde maandag weer voor zichzelf en werkt gestaag toe naar een rentree. Of die donderdag zal plaatsvinden, is vooralsnog onduidelijk. "We zullen zo snel mogelijk proberen om hem bij de wedstrijden te betrekken, maar het moet wel verantwoord gebeuren. Het is een kwestie van dagen, hoop ik."

Update 23/1, 16.00 uur: Nicolas Tagliafico moet ook de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen aan zich voorbij laten gaan, zo meldt Ajax via Twitter. De Argentijnse linksback trainde woensdag apart van de groep. Wie hem vervangt, is nog niet duidelijk. In het competitieduel met de Friezen stond Daley Sinkgraven links achterin. André Onana is nog een twijfelgeval.

No Poll