'Ajax op keepersjacht: nu tijdelijke tweede keus, later permanente eerste keus'

'Ajax op keepersjacht: nu tijdelijke tweede keus, later permanente eerste keus'

22-01-2019 06:49 Laatste update: 09:20
165

Ajax gaat waarschijnlijk zowel tijdens de huidige transferperiode als aan het einde van het seizoen proberen om een nieuwe keeper te halen, schrijft De Telegraaf dinsdagochtend. De clubleiding lijkt geschrokken te zijn van het optreden van Kostas Lamprou van zondagmiddag.

De Griek moest op het allerlaatste moment de zieke André Onana vervangen tegen sc Heerenveen en kreeg pardoes vier doelpunten om zijn oren. Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, liet maandagavond bij Veronica Inside al weten dat de Amsterdammers al bezig zijn met hun zoektocht naar een nieuwe tweede keeper. Men gaat naar verwachting proberen om een nieuwe sluitpost tot het einde van het seizoen te huren.

Na het seizoen zal Ajax naar verwachting opnieuw de transfermarkt op moeten gaan voor een nieuwe keeper. Onana heeft nog een contract tot medio 2021, maar lijkt komende zomer voor een toptransfer te gaan. Een opvolger voor de Kameroener heeft Ajax vooralsnog niet in huis: behalve Lamprou staan Benjamin van Leer (verhuurd aan NAC Breda), Issam El Maach, Stan van Bladeren en Dominik Kotarski onder contract.

Lees ookAjax op zoek naar tweede doelman: acht kandidaten voor Ten Hag en Overmars

No Poll