'Gözübüyük zei dat het een honderd procent penalty was, zal wel zo zijn'

'Gözübüyük zei dat het een honderd procent penalty was, zal wel zo zijn'

24-01-2019 07:14
69

Mark Diemers en Fortuna Sittard mochten woensdagavond ruiken aan de tweede zege in De Kuip van dit seizoen, maar de Limburgers moesten uiteindelijk met een 4-1 nederlaag naar huis. Deze bekernederlaag was echter een geflatteerde, vindt Diemers.

Bennett van Fessem
ROTTERDAM

De Fortuna-middenvelder had tijdens de wedstrijd een onderonsje met tegenstander Sam Larsson. "Die zei: eigenlijk hebben jullie het ons twee keer heel erg moeilijk gemaakt en bij vlagen ook redelijk weggespeeld. Dat is wel een compliment, maar daar kopen we weinig voor", vertelt Diemers voor de camera van VoetbalPrimeur. "Als je deze uitslag op internet ziet, denk je: nou, dat was een moeilijke avond voor Fortuna. Dat was in de tweede helft ook wel zo, maar in de eerste helft hebben we onze huid duur verkocht."

Na 68 minuten spelen, met een 1-1 stand op de borden, kreeg Fortuna Sittard een strafschop tegen na vermeend hands van Kai Heerings. "Ik stond er niet heel dichtbij, lastig om te zien. Ik ga op het oordeel van de scheidsrechter (Serdar Gözübüyük, red.) af. Hij zei dat het een honderd procent penalty was. Ik heb het nog niet teruggekeken, dus het zal wel zo zijn. Ik kan wel een hele grote mond op gaan zetten, maar ik heb eigenlijk geen idee."

Lees ook: St. Juste herpakt zich na matig optreden: 'Ik heb vooral mijzelf bekritiseerd'

Bekijk hieronder het volledige interview met Mark Diemers: