'NEC kan cashen door Groeneveld: miljoen naar Nijmegen bij Milan-transfer'

'NEC kan cashen door Groeneveld: miljoen naar Nijmegen bij Milan-transfer'

Gepubliceerd: donderdag 24 januari 2019 om 20:47do 24-01-2019 om 20:47

Laatste update: donderdag 24 januari 2019 om 20:54do 24-01-2019 om 20:54

Arnaut Danjuma Groeneveld heeft zich in de kijker van onder meer AC Milan gespeeld. Club Brugge zit hoog in de boom voor de jonge Oranje-international, maar een transfer kan ook zeer lucratief zijn voor zijn oude club NEC.

Afgelopen zomer liet NEC Groeneveld voor 1,5 miljoen euro naar Club Brugge gaan. De Belgische kampioen vraagt nu naar verluidt meer dan 9 miljoen euro voor de vleugelaanvaller. Voor NEC lonkt een aanzienlijk deel van die jackpot.

De Nijmeegse eerstedivisionist bedong tijdens de onderhandelingen namelijk een doorverkooppercentage van tien procent, meldt Omroep Gelderland. Daarnaast moet er ook nog een opleidingsvergoeding naar NEC. Concreet: als Club Brugge tien miljoen euro krijgt, zal er zo'n één miljoen euro naar De Goffert stromen.

Groeneveld kende een geweldige beginperiode bij Club Brugge. Hij scoorde onder meer in de Champions League en schopte het tot Nederlands international. Door een blessure ligt hij nu al weken in de lappenmand. Hij speelde zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge op 19 oktober.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws