Hendriks gelooft niets van uitleg Absalem: Werd een beetje misselijk

Hendriks gelooft niets van uitleg Absalem: "Werd een beetje misselijk"

Gepubliceerd: zondag 27 januari 2019 om 14:23zo 27-01-2019 om 14:23

Amir Absalem had wel een heel bijzondere uitleg toen hij de vraag kreeg wie hem de opdracht gaf om in het duel met PSV een blessure te faken. Trainer Danny Buijs kon de spelers van FC Groningen op die manier voorbereiden op een hectische slotfase. 

Buijs greep de mogelijkheid aan om een aantal spelers bij zich te roepen en nieuwe taken uit te delen. Absalem houdt vol dat er daadwerkelijk iets aan de hand was met hem. "Het was geen blessure faken, hoor", verzekert hij tegenover FOX Sports. "De spanning kwam ineens terug. Ik werd een beetje misselijk en moest even wat drinken." FOX-presentatrice Hélène Hendriks lacht en gelooft niets van het verhaal van Absalem. "Wie het aangaf? Het was gewoon eigen initiatief", lacht hij.

Absalem houdt gemengde gevoelens over aan het met 2-1 verloren duel met PSV. "Het resultaat is minder, maar ik ben blij dat ik weer heb mogen spelen", aldus de verdediger. "Voor mij was dat een mooi moment. Aan het begin was ik zenuwachtig. Je hebt lang niet gespeeld en dan sta je ineens in de basis. Ik was redelijk zenuwachtig. Na het fluitsignaal is het gelijk weg. Dan wil ik gewoon genieten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws