'Buitenlandse clubs informeren naar Lammers: Heerenveen heeft laatste woord'

'Buitenlandse clubs informeren naar Lammers: Heerenveen heeft laatste woord'

Gepubliceerd: maandag 28 januari 2019 om 08:05ma 28-01-2019 om 08:05

Sam Lammers heeft zich in de kijker gespeeld. Volgens de Leeuwarder Courant hebben de afgelopen maanden diverse buitenlandse clubs geïnformeerd naar de spits, die door sc Heerenveen wordt gehuurd van PSV.

Lammers werd vorige week door Italiaanse media in verband gebracht met Sampdoria. Die vermeende interesse staat niet op zichzelf, zo blijkt. De Leeuwarder Courant meldt maandag dat er 'veel belangstelling' is voor de spits. Het laatste woord is echter aan Heerenveen, dat Lammers tot het einde van het seizoen huurt van PSV.

In de huurovereenkomst tussen Heerenveen en PSV is geen constructie opgenomen die het mogelijkheid maakt om Lammers vroegtijdig terug te halen naar Eindhoven. Heerenveen peinst er niet over om de 21-jarige clubtopscorer te laten gaan.

Heerenveen hoopt ondertussen nog wel op een verkoop van Morten Thorsby aan Sampdoria. De Italianen nemen hem na dit seizoen sowieso transfervrij over. De Friezen zijn verder bezig met de komst van Vaclav Cerny (Ajax) en Andreas Skovgaard (clubloos).

Lees ook: 'Heerenveen praat maandag met zaakwaarnemer van Cerny'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws