De Telegraaf: Ajax verhuurt overbodige Cassierra voor anderhalf seizoen

De Telegraaf: Ajax verhuurt overbodige Cassierra voor anderhalf seizoen

Gepubliceerd: maandag 28 januari 2019 om 14:02ma 28-01-2019 om 14:02

Laatste update: maandag 28 januari 2019 om 15:27ma 28-01-2019 om 15:27

Mateo Cassierra gaat Ajax verlaten. De Colombiaanse spits is onderweg naar Argentinië, waar hij aan de slag gaat bij Racing Club de Avellaneda.

Dat meldt De Telegraaf. Ajax verhuurt Cassierra voor anderhalf seizoen aan Racing. Hij zit op dit moment in het vliegtuig naar Argentinië, waar hem een medische keuring wacht. Als dat geen onverwachte problemen oplevert, mag Cassierra zich tot de zomer van 2020 speler van Racing noemen.

Racing heeft volgens De Telegraaf een optie tot koop van vier miljoen bedongen bij Ajax, dat in ruil daarvoor een doorverkooppercentage krijgt. De Amsterdammers betaalden tweeënhalf jaar geleden nog 5,5 miljoen euro voor Cassierra. Racing is de ongenaakbare koploper van Argentinië en staat bekend als de club met één van de fanatiekste supportersscharen van het land. Ook oud-Ajacied Dario Cvitanich staat er onder contract.

Cassierra kwam in de zomer van 2016 gelijktijdig met landgenoot Davinson Sánchez naar Ajax. Een succes is zijn verblijf in Amsterdam nooit geworden. In de eerste seizoenshelft werd de 21-jarige Colombiaan verhuurd aan FC Groningen, maar ook daar kon hij geen potten breken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws