Oude aanvalsmaatjes herenigd in Den Bosch: We vlogen elkaar in de armen

Oude aanvalsmaatjes herenigd in Den Bosch: "We vlogen elkaar in de armen"

Gepubliceerd: dinsdag 29 januari 2019 om 07:55di 29-01-2019 om 07:55

Laatste update: dinsdag 29 januari 2019 om 09:03di 29-01-2019 om 09:03

Brahim Darri is blij dat hij weer samen kan spelen met Vincent Vermeij. De 24-jarige buitenspeler speelde bij De Graafschap en Heracles Almelo al samen met de blonde aanvalsleider en komen elkaar nu opnieuw tegen bij FC Den Bosch.

Vermeij werd vlak na het binnenhalen van de tweede periode al gepresenteerd in De Vliert, Darri zette maandag zijn handtekening. "We vlogen elkaar in de armen", lacht laatstgenoemde in gesprek met het Brabants Dagblad. De in Amersfoort geboren vleugelaanvaller mag nu weer proberen om de ballen op het hoofd van Vermeij te leggen. "We kennen elkaar heel goed."

Darri komt op huurbasis over van NEC, waar hij uit de gratie was geraakt. Nadat hij tegen FC Eindhoven in de rust werd gewisseld, kwam het tot een woordenwisseling met trainer Jack de Gier en werd hij uit de selectie gezet. "Als dat niet gebeurd was, had ik gewoon nog bij NEC gespeeld. Dit is voor mij en voor NEC de beste oplossing", denkt de buitenspeler, die dan ook benadrukt geen enkel probleem met De Gier te hebben. "Hij stuurde me gisteren (maandag, red.) nog een sms'je om me succes te wensen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws