Update: FC Dordrecht bevestigt komst van Feyenoord-middenvelder

Update: FC Dordrecht bevestigt komst van Feyenoord-middenvelder

Gepubliceerd: dinsdag 29 januari 2019 om 16:04di 29-01-2019 om 16:04

Laatste update: woensdag 30 januari 2019 om 16:04wo 30-01-2019 om 16:04

Jari Schuurman speelt het komend halfjaar waarschijnlijk voor FC Dordrecht. De middenvelder van Jong Feyenoord wordt verhuurd aan de nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie.

Dat meldt RTV Rijnmond. Feyenoord kondigde eerder deze maand tijdens de nieuwjaarsreceptie aan met FC Dordrecht te gaan samenwerken, zodat spelers ervaring op kunnen doen in de Eerste Divisie. Eerder huurden de Schapenkoppen ook al Crysensio Summerville van de Rotterdammers.

Feyenoord en Dordrecht zijn momenteel nog in onderhandeling over Schuurman over een verhuur tot in ieder geval het einde van het seizoen, meldt de regionale omroep. De 21-jarige middenvelder is bij Feyenoord op een zijspoor beland en heeft geen zicht op speeltijd. Dit seizoen maakte hij nog geen minuten in de Eredivisie. Het jeugdproduct moet het voornamelijk hebben van duels met Jong Feyenoord.

Ook vorig seizoen had trainer Giovanni van Bronckhorst al geen plaats voor Schuurman. Toen werd hij tijdelijk ondergebracht bij NEC.

Update 12:33 uur: Volgens Voetbal International is het vertrek van Jari Schuurman bij Feyenoord definitief. De 21-jarige middenvelder wordt niet verhuurd, maar maakt een blijvende overstap naar FC Dordrecht. Volgens VI tekent Schuurman een contract voor 3,5 jaar. 

Update 16:04 uur: FC Dordrecht heeft de komst van Jari Schuurman bevestigd via de officiële kanalen. De 21-jarige middenvelder kan komende vrijdag mogelijk al zijn debuut maken in de competitiewedstrijd tegen Jong Ajax.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws