Hazes jr. stuurt boze mail naar Genee: 'Ik wil nooit meer met hem samenwerken'

Hazes jr. stuurt boze mail naar Genee: 'Ik wil nooit meer met hem samenwerken'

29-01-2019 21:01
139

Wilfred Genee heeft het, tot zijn eigen stomme verbazing, verbruid bij André Hazes junior. De presentator werd tijdens de live-uitzending van zijn show op Radio Veronica verrast door een boze e-mail van de zanger.

Hazes jr. zou in de uitzending van donderdag langskomen, maar annuleerde deze afspraak via de e-mail. "Zoals bekend heeft Wilfred zich in het verleden erg negatief uitgelaten over mij en dan met name over mijn vertolking van Ik leef mijn eigen leven", las sidekick Rick Romijn live in de uitzending voor. "Wilfred is op de hoogte dat ik nooit meer met hem wil samenwerken. Het is dan ook vreemd dat hij dat alsnog probeert in te plannen."

Genee was met stomheid geslagen over de uitlatingen van Hazes jr. en dacht hardop na over wat hij de zanger zou hebben misdaan. "Hij heeft ooit een keer bij VI Oranje Blijft Thuis gezeten. Toen was hij beledigd dat we hem geen vragen over voetbal hebben gesteld", weet de presentator nog. "Ik heb ooit in een interview gezegd dat ik het jammer vind dat hij dat nummer zingt: Ik leef mijn leven zoals ik dat wil. Omdat ik vind dat hij dat nummer nooit kan zingen omdat hij nog zo jong is. Daarna heb ik hem nooit meer gesproken."

"Twee jaar geleden heb ik hem een mailtje gestuurd: ik begrijp dat je boos op me was, misschien verstandig dat wij een keertje contact hebben, dit is mijn nummer. Nooit meer wat van gehoord." Genee begrijpt hier niets van. "Het is gewoon mijn mening, waar gaat het over? Als je er zo boos over bent, kun je er toch gewoon over praten?"