Van Bommel ziet 'geïrriteerde en gefrustreerde' spits bij PSV: Snap ik heel goed

Van Bommel ziet 'geïrriteerde en gefrustreerde' spits bij PSV: "Snap ik heel goed"

30-01-2019 08:32
118

PSV-trainer Mark van Bommel hoopt en denkt dat Maximiliano Romero zijn belofte gaat inlossen in Eindhoven. De Argentijnse spits heeft een vervelend debuutjaar achter de rug in het Philips Stadion. 

Momenteel is de miljoenenaankoop van PSV met Argentinië O20 actief op de Copa America voor junioren. "Het is goed dat hij daar speelt, want dan kan hij ritme opdoen", vertelt Van Bommel in gesprek met De Telegraaf. 

De twee appen regelmatig. "Het gaat goed met hem. Het is daar bloed- en bloedheet. Ze spelen om de twee dagen een wedstrijd. Vandaar dat hij, net als veel van zijn ploeggenoten, niet alles heeft gespeeld."

Romero is nog steeds niet honderd procent fit, weet Van Bommel. "Dat is hij nog niet, maar door al die wedstrijden die hij nu speelt nadert hij dat niveau. We hebben hem er een paar maanden geleden niet voor niets uitgehaald."

"Hij was een paar keer geblesseerd geraakt, dan weer fit en dan weer geblesseerd. Het ging op en neer. Maxi is een vrolijke jongen, maar natuurlijk was hij geïrriteerd en gefrustreerd als hij niet speelde of toen hij een paar keer niet inviel. Dat snap ik heel goed."