'Manchester United wil orde op zaken stellen en laat Bergwijn voorlopig met rust'

'Manchester United wil orde op zaken stellen en laat Bergwijn voorlopig met rust'

31-01-2019 14:30
70

Manchester United gaat deze winter geen poging wagen voor Steven Bergwijn, meldt Sky Sports donderdagmiddag. The Red Devils hebben al langere tijd serieuze interesse voor de PSV-aanvaller, maar een winterse transfer lijkt niet waarschijnlijk.

De huidige nummer zes van de Premier League heeft, op aanraden van de Nederlandse hoofdscout Marcel Bout, Bergwijn aandachtig bekeken tijdens de voorbije wedstrijden tegen FC Emmen en FC Groningen. Men verwacht echter niet dat PSV wil meewerken aan een tussentijds vertrek van de vleugelaanvaller, bericht Sky Sports.

Wedden

Meer odds

Manchester United wil bovendien eerst zelf duidelijkheid hebben over hoe de organisatie van de club er binnenkort uitziet. De komende maanden moet duidelijk worden of interim-manager Ole Gunnar Solskjaer aan zal blijven en wie de nieuw aan te stellen director of football wordt. PSV kan in de zomer mogelijk alsnog een bod vanuit Engeland tegemoetzien.

Bergwijn verlengde aan het begin van het seizoen zijn contract in Eindhoven in ligt nu tot medio 2022 vast. PSV lijkt minstens dertig miljoen euro aan hem te willen verdienen.