Crystal Palace en Chelsea ronden Batshuayi-transfer diep in blessuretijd af

Crystal Palace en Chelsea ronden Batshuayi-transfer diep in blessuretijd af

01-02-2019 01:25 Laatste update: 01:32
26

Michy Batshuayi heeft ruim een uur na het verstrijken van de transferdeadline tóch nog een nieuwe club gevonden. Chelsea verhuurt de spits aan Crystal Palace.

De nummer vijftien van de Premier League maakte de transfer om precies 1.22 uur uur wereldkundig. De deadline voor wintertransfers was toen al 82 minuten verstreken, maar Crystal Palace diende het papierwerk net voor 00.00 uur in en kreeg daardoor twee uur extra. Batshuayi wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Chelsea, zonder optie tot koop.

In de laatste dagen van de transferperiode werd de Belgische spits gelinkt aan onder meer Everton en West Ham United, maar Crystal Palace trekt uiteindelijk aan het langste eind. Op het laatste moment zou ook Tottenham Hotspur zich hebben gemeld. Chelsea weigerde echter een bod van bijna zes miljoen euro voor een huurperiode van een half jaar.

Batshuayi speelde in de eerste seizoenshelft op huurbasis bij Valencia. Dat liep uit op een fiasco. Hij stond zelden in de basis en wekte irritatie met zijn gedrag buiten het veld. De 25-jarige aanvaller kwam ook niet voor in de plannen van Chelsea-manager Maurizio Sarri.

Video player

Check de laatste videoā€™s
Meer videoā€™s

 

 

Plaats een reactie