Grimmig interview Boessen en Hendriks: 'Je moet niet zo'n vraag stellen, ongepast'

Grimmig interview Boessen en Hendriks: 'Je moet niet zo'n vraag stellen, ongepast'

Gepubliceerd: zaterdag 2 februari 2019 om 16:37za 02-02-2019 om 16:37

Laatste update: zaterdag 2 februari 2019 om 16:41za 02-02-2019 om 16:41

FC Den Bosch-trainer Willy Boessen was niet te genieten na de verloren derby tegen RKC Waalwijk van vrijdagavond. De 54-jarige Limburger had in Waalwijk een grimmige discussie met FOX Sports-interviewer Hélène Hendriks.

Nadat Boessen stelde dat de hele verdediging van de Bosschenaren 'niet lekker zat', lichtte Hendriks linksback Amine Khammas eruit. De trainer was daar echter niet van gediend. "Daarom moet jij dat ook niet doen. En als ik het doe? Doe ik ook nooit, ik ga spelers nooit afvallen. We verliezen met zijn allen. En jij moet niet zo'n vraag stellen naar de speler toe. Dat vind ik ongepast."

Hendriks vond dat Khammas 'niet deed wat hij moest doen'. "Dat is jouw mening", countert Boessen. "Hij deed wat hij moest doen, maar hij had problemen. Maar niet alleen Khammas, de hele verdediging." Even later liet de trainer zich ontvallen dat spits Vincent Vermeij 'ongelukkig speelde'. "Nu pak jij Vermeij eruit, maar mag ik het niet over Khammas hebben?", merkte Hendriks op. "Uiteindelijk bepaal ik wat goed of slecht is en niet jij", sloot Boessen af.

Poll

Eens met Boessen?

(1000 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws