Vertrek bij Feyenoord geblokkeerd: 'Als ik eerlijk ben: ik kon weg'

Vertrek bij Feyenoord geblokkeerd: 'Als ik eerlijk ben: ik kon weg'

03-02-2019 12:36
48

Yassin Ayoub had in januari de mogelijkheid om te vertrekken uit De Kuip. Feyenoord weigerde echter mee te werken aan een transfer van de 24-jarige bankzitter. Ayoub vertelt dat in een YouTube-interview met Salaheddine. 

Na zijn zomerse overstap van FC Utrecht naar Feyenoord stond Ayoub dit seizoen nog niet één keer in de basis in Rotterdam-Zuid. "Ik heb natuurlijk bij de trainer gevraagd hoe het precies zit. Als ik eerlijk ben: ik kon ook weg deze winter, maar Feyenoord heeft me niet laten gaan", aldus de middenvelder, die vorige week tegen Ajax (6-2 winst) als invaller voor een goal tekende. 

"Hij zei: jouw toekomst ligt bij Feyenoord. Het is best wel moeilijk om vanuit een situatie te komen waarbij je heel veel, eigenlijk alles, speelt en dan naar helemaal niets te gaan."

"Ik heb eerlijk tegen de trainer gezegd: als er iets is waarvan u vindt dat ik het niet goed doe of dat ik beter moet doen, dan kunt u dat rustig tegen mij zeggen, ik wil er alles aan doen om te kunnen spelen. Hij gaf aan dat hij heel tevreden is over mij en dat ik het goed doe." 

Zondagmiddag zit Ayoub wederom op de bank bij Feyenoord. Om 12.15 uur heeft de nummer drie van de ranglijst afgetrapt tegen Excelsior