'Ik heb het gevoel dat er meer speelt, maar zolang Overmars het ontkent..'

'Ik heb het gevoel dat er meer speelt, maar zolang Overmars het ontkent..'

05-02-2019 08:18 Laatste update: 08:48
27

De Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan denkt dat er meer speelt tussen Marc Overmars en Arsenal. De club zou in de directeur spelersbeid van Ajax een toekomstige technisch directeur zien.

Arsenal en Overmars worden regelmatig met elkaar in verband gebracht. Vorige week was het in Engelse media opnieuw raak. "Ik heb hem daar afgelopen week mee geconfronteerd", zegt Van der Kraan bij Natafelen. "Hij zegt: ik ben niet benaderd. Daar wilde hij het bij laten. Ik heb het gevoel dat er veel meer speelt, maar zolang hij het ontkent.."

Van der Kraan weet dat Arsenal belangstelling voor Overmars heeft. "Bij Arsenal zijn er mensen die hem heel graag binnen willen halen, maar nog niet iedereen. Er is een hele discussie gaande. Het is een heel ingewikkelde club op dit moment met Spaanse mensen die het technisch voor het zeggen hebben, maar wel een technisch directeur willen die goed is aankopen en verkopen."

Overmars ontkende dus, maar Van der Kraan geeft zich niet zomaar gewonnen. "Ik heb reden om aan te nemen dat hij wel in contact is met de club. Hij ontkent het. We zullen zien hoe het in de zomer gaat verlopen."

Lees ook: 'Arsenal zet zinnen op Overmars: Ajax-directeur inmiddels belangrijkste kandidaat'