Tegenvaller voor Feyenoord: Haps raakt opnieuw geblesseerd

Tegenvaller voor Feyenoord: Haps raakt opnieuw geblesseerd

Gepubliceerd: vrijdag 8 februari 2019 om 14:23vr 08-02-2019 om 14:23

Feyenoord moet het tegen De Graafschap doen zonder Ridgeciano Haps. De linksback heeft een liesblessure, meldt trainer Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie.

Haps maakte in de met 6-2 gewonnen wedstrijd tegen Ajax zijn eerste minuten van dit seizoen, nadat hij maandenlang een knieblessure had. Hij speelde zeventien minuten mee en ook vorige week tegen Excelsior (2-1 verlies) kwam hij in de tweede helft in de ploeg. Afgelopen week is het dus opnieuw misgegaan. Het is niet duidelijk hoe lang Haps uit de roulatie is. De verdediger wordt dit seizoen vervangen door Calvin Verdonk, die het goed doet op de linksbackpositie.

Het aantal afwezigen komt in totaal op drie voor Feyenoord, want ook Justin Bijlow en Eric Botteghin zitten in de lappenmand. Botteghin komt dit seizoen niet meer in actie en ook Bijlow is voorlopig niet beschikbaar.

Van Bronckhorst geeft aan dat Ridgeciano Haps niet beschikbaar is voor het duel met De Graafschap. De linksback heeft last van zijn lies. Ook Bijlow en Botteghin zijn er niet bij. pic.twitter.com/NqwwBb2Zlv

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws