Twijfels bij Fraser: 'Resultaatgericht, Feyenoord wil zich juist op jeugd richten'

Twijfels bij Fraser: 'Resultaatgericht, Feyenoord wil zich juist op jeugd richten'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 08:26zo 10-02-2019 om 08:26

Henk Fraser lijkt na het afhaken van Dick Advocaat één van de belangrijkste kandidaten om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. De meningen zijn echter verdeeld over de huidig oefenmeester van Sparta.

Regi Blinker ziet zijn oud-ploeggenoot bij Feyenoord als de ideale kandidaat. "Henk is een Feyenoorder in hart en nieren. En een trainer met een Feyenoord-hart scheelt net weer een paar procent in de acceptatie", zegt Blinker tegen de NOS. "Bovendien heeft hij behoorlijk wat ervaring. En ook belangrijk: hij heeft eerder al laten weten graag trainer te worden hier."

NOS-commentator Arman Avsaroglu heeft twijfels. "Hij kent de club, maar ik twijfel of hij Feyenoord verder kan helpen. Hij is resultaatgericht en Feyenoord wil zich juist meer op de jeugd gaan richten. Daar moet je dan ook een trainer bij zoeken." Fraser heeft bovendien geen goede band met hoofd jeugdopleiding Stanley Brard, die in 2007 verantwoordelijk was voor zijn ontslag als jeugdtrainer.

Ook van Maurice Steijn is clubwatcher Avsaroglu niet helemaal overtuigd. "Steijn is een gerespecteerde trainer en doet het goed bij VVV, maar Feyenoord is toch een ander verhaal." Rob Jacobs is het daarmee eens. "Steijn heeft een goede uitstraling en weet wat hij wil. Maar goed genoeg voor de top? Ik weet het niet..."

Lees ookVan Hanegem: 'Cocu ook goede kandidaat en maak Van Bronckhorst directeur'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws