'Matennaaier' Diemers: 'Sorry voor de gele kaart, was niet de bedoeling'

'Matennaaier' Diemers: 'Sorry voor de gele kaart, was niet de bedoeling'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 22:18zo 10-02-2019 om 22:18

Fortuna Sittard-middenvelder Mark Diemers liet zich zondagmiddag niet van zijn beste kant zien. De 25-jarige Leeuwarder ging overdreven liggen na een duel met Excelsior-tegenstander Thomas Oude Kotte, die vervolgens een gele kaart kreeg.

Diemers was zondagavond te gast bij VTBL, waar sidekick Viggo Waas terugkwam op het incident. "Ik heb het zelf niet zo ervaren, maar op de beelden ziet het er niet heel lekker uit, om eerlijk te zijn", geeft de middenvelder toe. Diemers richt zich vervolgens rechtstreeks tot Oude Kotte. "Sorry voor de gele kaart. Uiteindelijk was dit niet de bedoeling om te matennaaien, dus excuses daarvoor."

Waas vroeg de studiogast ook naar zijn toekomstplannen. "Ik zou het liefst een stap willen maken naar een subtopper in Nederland, of naar het buitenland. Ik heb in het verleden bij FC Utrecht gespeeld (tussen 2013 en 2016, red.), daar is het niet helemaal gelukt, jammer genoeg. Of ik niet goed genoeg ben voor een topclub? Nou, ik ben 25 jaar en ik moet reëel zijn: ik zal niet naar Ajax, Feyenoord of PSV gaan, maar een club iets daaronder zou mooi zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws