Hasselbaink verbaasd: In Engeland zou Bergwijn slechte publiciteit krijgen

Hasselbaink verbaasd: "In Engeland zou Bergwijn slechte publiciteit krijgen"

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 08:51ma 11-02-2019 om 08:51

Laatste update: maandag 11 februari 2019 om 09:02ma 11-02-2019 om 09:02

Jimmy Floyd Hasselbaink zet vraagtekens bij de blessure van Steven Bergwijn. Vorige week werd gevreesd voor een gebroken kuitbeen bij de PSV'er, die zondag tegen FC Utrecht echter gewoon weer op het veld stond.

"Ik ben blij dat hij weer voetbalt en ik ben blij dat hij geen grote blessure heeft", begint Hasselbaink bij VTBL. "Ik vind Bergwijn een heel goede voetballer, maar ik vind het raar dat hij weggedragen wordt op zo'n stretcher en drie dagen later weer op het trainingsveld staat. Ik moet aan hem vragen welke dokter hij heeft."

Dat Bergwijn vorige week zwaar aangeslagen het veld verliet op een brancard, gaat er bij Hasselbaink niet in. "In Engeland zou hij slechte publiciteit krijgen. Ik zeg niet dat hij niet heel veel pijn heeft, maar drie dagen later is het over en kan hij weer trainen... Kijk, ik ben blij voor hem, want je wilt zulke spelers zien op het veld. Daarnaast is hij een belangrijke speler voor het Nederlands elftal. Dus ik ben hartstikke blij, maar het is wel heel raar."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws